Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ami másnak csak erotikus fantázia...

Narratofil napló

Narratofil napló

Kölcsönben

2019. november 10. - L_L

Ott térdelt előttem, nem nézett rám. Várt, ahogy csak egy jó rabszolga tud. Engem egészen különleges izgalommal töltött el, amit mondani akartam neki. “Ma rendkívüli esténk lesz” - kezdtem. - “Vendégeket várok, akik vacsora után is maradni fognak. És te szolgálni fogsz. Engedélyt adtam nekik, hogy használjanak. Legyél jó fiú és ne okozz csalódást, különben kénytelen leszek előttük megbüntetni.”

A lélegzete egy hosszú pillanatra kihagyott, meztelen háta megfeszült. Még mindig nem szólalt meg.

69938191_2308054972857799_5466052002553266176_n.jpg

“Értetted?”

“Igen, Úrnőm.”

“A fürdőben van a ruhád. Menj, öltözz, mert nemsokára itt lesznek.”

Felemelkedett és lehajtott fejjel a fürdőbe ment.

Elégedett voltam a látvánnyal. A hámon kívül nem viselt mást, a szíjak pont a megfelelő helyen fogták körbe a testét. Tudtam, hogy így még meztelenebbnek érzi magát, mint a hám nélkül.

“Gyere ide, hadd nézzelek meg!” - mondtam. Ahogy odalépett, ujjaimat végighúztam a mellkasán. Lehunyta a szemét. Megfogtam a hasán lévő pántot és finoman megfeszítettem. A pánt alján lévő gyűrű a farkába vágott. Összerezzent. “Ne legyen rád panasz” - súgtam.

---

A szemem sarkából láttam, ahogy két barátnőm veszi kezelésbe. Jól ismertem őket, így befelé mosolyogtam: nem fogják megkönnyíteni a dolgát. Első dolguk volt hátrabilincselni a kezeit. Majd az ágyra parancsolták. Simogatták, csókolták, harapdálták, majd amikor már megfelelően izgatott lett, az ágy szélére térdeltették és egymással kezdtek el foglalkozni. Rá sem néztek, hozzá sem értek, de gondjuk volt rá, hogy mindent lásson. Aztán ahogy a játékuk egyre forrósodott, elkezdték használni. Előkerült egy vibrátor. Az egyik lány négykézlábra ereszkedett, kezeivel a férfi térdét használva támaszként, miközben a másik hátulról izgatta. Nem kapkodták el. Lassan ért először a csúcsra, orgazmusát a férfi szájába lihegte, majd még nedvesen a farkára ereszkedett. Néhány izgató mozdulat után azonban le is szállt róla. A másik lány megfeszítette a hámot. “Élvezted, mi?” - súgta a fülébe - “Akkor ne merj elfordulni! Nézd!”

Azzal a két nő újra egymáshoz fordult. Összenevettek. Egyikük hanyatt döntötte a férfit, fölé térdelt. Nedves pinája súrolta a férfi hasát. Csodálatos feneke szabaddá vált, a másik lány ezt vette most kezelésbe a vibrátorral. A férfi a vibrátor minden egyes lökését érezte a fölötte térdelő nő mozdulatain keresztül. Farka szinte elviselhetetlenül feszült. Amikor már azt hitte, nem bírja tovább, a mozgás abbamaradt. A nő leszállt róla, de a pozícióján nem változtatott. “Kellj fel!” - adta ki a parancsot a másik - “A barátnőm imádja, ha a seggét kényeztetik. Te jössz!” - Azzal a még mindig összekötött kezű férfi fejét a térdelő lány fenekéhez nyomta. A férfi nyalni kezdte. “Csak ennyit tudsz?” - csattant a pálca a férfin. - Mélyebbre!”

49151050_560095791122911_6687644244607238144_n.jpg


A férfi a parancsnak engedelmeskedve mélyebbre nyomta a nyelvét a lány fenekében. A lány felnyögött.
A másik nő a férfi hajába markolt. “Ügyes.” - mondta. Egyik kezét végighúzta a férfi gerincén. A fenekénél megállt, mintha gondolkodna. “Lássuk, te is szereted-e?” - lejjebb csúsztatta a kezét, ujjai a férfi lábai között álltak meg és finom, de határozott köröket rajzoltak a gátjára. A férfi öntudatlanul is igyekezett úgy helyezkedni, hogy a nő ujjai mindenhol elérjék.

A helyzet, azt h ő a befogadó, akit használnak kiütött minden ellenállást belőle, teste pedig elképesztő gyorsasággal reagált; pillanatok alatt jutott el a csúcsra, aztán újra es újra. Nem tudott gátat szabni gyönyörének és hangjának.

Végig érezte, hogy a nő határozott kézzel tartja. Amikor kimerülten az ágyra roskadt, a nő teljes hosszában végigfeküdt rajta. “Nem adtam rá engedélyt” - sziszegte - “Most hogy büntesselek meg?”

“Állj fel! Lábakat szét!” - jött az ellentmondást nem tűrő utasítás. “Majd meglátjuk, ezt is úgy élvezed-e.” A nő egy fémszerkezetet vett a kezébe. A férfi beleborzongott, amikor ráismert. A nő a szerkezet végén lévő golyót a férfi szájához tartotta: “Vedd be!” A golyó a férfi szájába csúszott. A nő egy darabig játszott vele, majd kihúzta. A férfi szemébe nézett, aztán a lábai elé térdelt. Ahogy a hideg fémgyűrű a farkára csúszott, a férfi mozdulatlanul állt. De amikor a nő a szerkezet végén lévő fémgolyót a fenekébe csúsztatta, minden erejére szüksége volt, hogy ne mozduljon meg és hangot se adjon.

Miután végzett, a nő az ágyra parancsolta a férfit. Ülő helyzetben kezeit az ágy rácsaihoz bilincselte. Majd hátat fordítva neki, fölé térdelt. A másik nő vele szemben, a lábai közé hajolva kényeztetni kezdte, gondosan ügyelve rá, hogy nyelve néha a férfi gyűrűben lévő farkát is végigsimítsa. A következő orgazmus gyorsan közeledett. A csúcs előtt a lány megfordult. A férfival szemben, mellbimbójával annak száját ingerelve kínálta fel magát barátnője ügyes ujjainak. Amikor elélvezett, teljes súlyával a férfira nehezedett és hozzásimult.


“Most te jössz” - mondta rövid pihenő után a másik lánynak, aki az ülő férfi elé állt és annak fejét a lábai közé húzta. “Ajánlom, hogy most a kedvemre tegyél” - szólt rá, majd átadta magát a férfi nyelvének. A mozdulatok egyre erőteljesebbé váltak, a férfi keményen dugta a nyelvével. Az orgazmus előtti pillanatban a másik nő ujjait határozottan a fenekébe nyomta. A hatás elképesztő volt, a látvány gyönyörű.
A két lány aztán finom csókokkal fejezte be a szeretkezést. A kimerült férfi farkáról lekerült a gyűrű. “El ne merj még egyszer élvezni, ha nem kapsz rá engedélyt” - mondta az egyik. “Különben egész ügyes fiú vagy” - tette hozzá a másik. Kioldozta a bilincseket, majd a férfi fölé hajolva egy határozottan végignyalta a farkát, majd a szájába csókolt. A két lány nevetett, majd felálltak az ágyról.

A bejegyzés trackback címe:

https://narratofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr515300660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása