Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ami másnak csak erotikus fantázia...

Narratofil napló

Narratofil napló

Finálé - bilincsben

2020. június 25. - V. Lamoureaux

“Kérlek, szopjatok le ketten!” - a hangod fáradt, de tele van vággyal. Már órák óta játszunk hármasban. Eddig szinte végig nálam volt az irányítás. Akár meg is adhatnám neked, amit kérsz - csakhogy így túl egyszerű lenne.

“Rendben” - nézek rád. - “De kikötlek hozzá.”

“Neeee!” - nyögsz fel.

A tiltakozásod csak még jobban húz. Most már AKAROM, hogy így legyen: “De igen!”

Összenézünk. Ezeket a pillanatokat különösen szeretem. Amikor a válasz még nem hangzik el, az idő egy pillanatra “felfüggesztődik”, a levegő vibrál. A tekinteted, a kihagyott levegővétel, majd a hangod, ami mintha hosszú utat tenne meg: “Jól van.” 

“Oda, az ajtóhoz.”

https://i.pinimg.com/736x/6c/e1/ed/6ce1eddc92ef37a210aa045a41876f1e--male-tattoo-restraint.jpg

Lassan felállsz az ágyról. Jade odahozza a bilincset. Engedelmesen tartod a kezeidet, amíg rád tesszük, majd az az ajtó fölötti vascsőhöz rögzítjük. Hátrébb lépünk és egymásra mosolygunk Jade-val: gyönyörű a látvány. Teljesen meztelen vagy, vállaidon, karjaidon megfeszülnek az izmok, a farkad már most szinte szétrobban a vágytól. Eszünkben sincs azonnal eléd térdelni; élvezzük, hogy a nézésünkkel egy kicsit tovább kínozhatunk. 

Aztán a vágy, hogy érezzük az ízedet, felülkerekedik. Kényeztetünk. Hol egymást váltva, hol egyszerre. Hol finoman, hol vadul. Látom a farkadat a szájában, kezeim a combodat markolják, szoplak, ő pedig egészen közelről figyel, tövig benne vagy, a körmeim csíkot hagynak a hátadon - játszunk veled, késleltetjük a végét...

“Kérlek...” - alig hallom a szavaidat a fojtott nyögések között. Felnézek. “Vegyél a szádba!” Tudom, hogy a rengeteg inger közben szükséged van a jól ismert érzésre is. Már én is csak arra vágyom, hogy megadhassam neked. Finoman, de határozottan folytatom. Érzem, ahogy egyszerre lazulsz bele az élménybe és izgat fel még jobban. A levegővételedből tudom, mennyire közel vagy. A farkadat Jade szájába adom, te pedig szinte azonnal robbansz. A lendülete mindannyiunkat magával ragad. Ahogy lassan kinyitod a szemed, még épp látod, hogy megcsókoljuk egymást.

A bejegyzés trackback címe:

https://narratofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr7115913388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása