Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ami másnak csak erotikus fantázia...

Narratofil napló

Narratofil napló

Transzcendens

2020. január 09. - V. Lamoureaux

"Add vissza, kérlek!"

"Ugyan, te sem gondolod komolyan!"

"De igen! Mi lenne, ha a változatosság kedvéért megengednéd?"

Hosszúnak tűnő, "felfüggesztett" pillanat. Még nem tudom, visszaadod-e nekem az irányítást, ami az elmúlt órákban hol nálad, hol nálam volt. Nagy levegőt veszel.... aztán letérdelsz. 

"Köszönöm, ígérem, jó leszek hozzád." - Ahogy megállok előtted, lehajtod a fejedet. Nagyon erősnek látlak ebben a pillanatban. - "És most játssz! Tudod, hogy nagyon szeretem nézni. Látni akarom!" 

81216979_2620133961458514_7983446065472864256_n.jpg

A kezed a farkadra csúszik, ismerős mozdulatok, ismerős játék, ami mindkettőnket felizgat. 

A hátad mögé állva nézlek, kezem a tarkódon. "Nagyon szép. Csináld még, de ne felejtsd el: csak akkor élvezhetsz el, ha megengedem." - súgom a füledbe. Felsóhajtasz. Ismerős szavak. "Ha viszont azt mondom, hogy el KELL élvezned, akkor megteszed rendben?" - ez meglepetésként ér. Nincs válasz. "Értetted?" Fojtott nyögés: "Igen, értettem."

Eléd terítem a törölközőt. "Erre fogsz élvezni. És én lehet, hogy csak nézni fogom. Hozzád sem érek." Ez a kép most mindkettőnkre nagyon hat. A kezed mozgása egyre gyorsul, a szemeidet behunyod, a felsőtesteden megfeszülnek az izmok. Érzem magamban az izgalmat, a türelmetlenséget - látni akarom MOST. 

"Élvezz!" - engedek a saját vágyamnak is. Aztán csak nézlek, hallgatom a hangodat, simogatom a tarkódat és fogom a fejedet, miközben az orgazmus végigsöpör rajtad. "Gyönyörű vagy" - suttogom a füledbe. 

Nagyon mélyről jön, tovább tart, mint eddig bármikor. Felemelkedsz, megtámasztod magad ... még nincs vége. Egymás után jönnek a hullámok. Átölelem a hátadat: “Még, kérlek!" Már a padlón fekszel. Egy pillanatra azt hisszük, ennyi volt. "Ez most nagyon erős volt" - éppen csak ki tudod mondani, már jön is a következő. Mindkettőnket meglep. Alig érsz magadhoz, néha még végigsimítasz a testeden, de minden érintéstől újabb hullámok jönnek.

"Ez meg mi? Mi történik?" - nyögsz fel két levegővétel között. Még simogatnálak. “Ne, ne, ne mozdítsd meg a kezed! Ne csinálj semmit! Minden rendben, de minden sok...” A testedet megfeszíti az újabb és újabb élvezet, a kezem a mellkasodon, de nem mozdítom. Egyre fáradtabban veszed a levegőt. Felsóhajtasz, az oldaladra fordulsz és lassan megpihensz. Figyelem, ahogy visszatérsz. Hosszú percekig csak fekszünk egymás mellett. Megszűnt az idő. Most semmi más nem számít. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://narratofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr1515395310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása