Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ami másnak csak erotikus fantázia...

Narratofil napló

Narratofil napló

Mondj egy képet!

2019. november 27. - V. Lamoureaux
A kép az, hogy fel vagyok öltözve teljesen, fogom a lánc egyik végét. A másik a nyakpántodhoz van kapcsolva. Meztelen vagy, négykézláb térdelsz a földön. Előtted egy szép, kívánatos kis barna fekszik. Szintén meztelenül. A fejed a combjai között. Meghúzom a láncot, felemeled a fejed.
- Ülj a fotelbe! Lábakat a karfára! - a lány engedelmeskedik.
- Térdelj a lábai közé! - mondom neked.
- Kezdj el játszani magaddal! - a lány kezei megmozdulnak. Lassú mozdulatokkal simogatni kezdi magát.
- Nézd! Ne fordulj el! Szép pinája van, ugye?
- Húzd szét még jobban, hadd lássuk! 
- Hmm... szép... és úgy látom, elég nedves is. Tartsd a lábát! - mondom neked.
Aztán közelebb hajolok. Az ujjaimat a szádhoz érintem. - Nedvesítsd meg!
Végignyalod az ujjaimat.
- Jól van! Hadd nézzem, milyen a pinád! - a lány felsóhajt, ahogy becsúsztatom az ujjaimat. - Egy hangot se halljak! Te pedig nézd! Látod, milyen készséges? És nagyon szűk.
A lány egyre jobban élvezi, ahogy játszom vele. Mielőtt elélvezne, kihúzom az ujjaimat. 
- Folytasd! - mondom neked. - Nyald ki! 
Engedelmeskedsz. Precíz mozdulatokkal nyalni kezded, gyorsan elélvez, egyik orgazmusa jön a másik után. Kezd fáradni. Lassítasz.
- Nem mondtam, hogy abbahagyhatod. Folytasd még! - a következő orgazmusa minden korábbinál nagyobb.
- Jól van, elég volt!
- Szopd fel, keményre! - hangzik az utasítás a még mindig pihegő lánynak. Lecsúszik a fotelből, a feje már a lábad között. 
- Mélyebbre! - a farkad szinte végig a szájában, engedelmesen szopja.
Hátrahúzom a fejed: - Jól szop, ugye? Élvezed?
A fejed hátrafeszítve, belemarkolok a hajadba. Érzed a levegővételemet a nyakadon, miközben a lány szája szorgalmasan dolgozik a farkadon. Még hátrébb húzom a fejed, a hátad ívben megfeszül, a térdeid automatikusan szélesebbre nyílnak. A lány egyik keze a combodon, a farkad tövig a szájában.
- Elég lesz! Feküdj az ágyra! - utasítom a lányt.
A feje mögé térdelek, előrehajolok, széthúzom a lábait. Majd a szemébe nézek. - Legyél nagyon készséges.
- Gyere ide! Hozz síkosítót és a plugot! - mondom neked.
Engedelmeskedsz. A lány felnyög a “plug” szóra. Felemelem a lábait. A pinája és a segge is szabad.
- Tedd be a plugot!
Kis síkosítót kensz rá, párszor lassan végighúzod a plugot a seggén, majd egy határozott mozdulattal betolod. A lány becsukja a szemeit. Összeszorítod a seggét, amíg megszokja az érzést.
- Jól van! - újra széthúzom a lábát. - Dugd meg!
Egy pillanatra tétovázol. Nem megy parancsra...?
- Azt mondtam, dugd meg! Látni akarom, ahogy baszod ezt a kis szukát! De figyelj, hogy nem élvezhetsz el!
A széthúzott lábai közé térdelsz, egyik kezed a pináján, a másik a farkadon. Amint megérzed a farkadon a nedvességét, egyetlen mozdulattal tövig merülsz benne. Nedvessége, forrósága elsöpri a zavart, hogy nézlek. A teste hullámzik körülötted, élvezi a mozdulataidat. Érzed rajta, hogy nincs szüksége finomkodásra, ezért egyre erősebb mozdulatokkal dugod.
Ahogy közben a kezem a hátadhoz ér, lehunyod a szemed. A lány szinte minden mozdulatodra felnyög. Belemarkolok a seggedbe.
- Látod, hogy élvezi? Nagyon szépen csinálod.
A lány nyitott, nedves ajkainak én sem tudok ellenállni. Fölé térdelek, veled szemben. Téged nézlek akkor is, amikor felhúzom a szoknyámat a csípőmre, és félrehúzom a bugyimat.
Azonnal tudja a dolgát. Két kezével a csípőmbe kapaszkodik. A nyelve puha és finom. Kevés.
- Ez így nem lesz jó! - mondom neki. - Beljebb! 
A nyelve megkeményedik és belém csúszik. A seggem az arcát súrolja.
- Így mindjárt más.
Keményen dug a nyelvével. Miközben nyögéseiből hallom, milyen közel vitted már az orgazmushoz, ahogy határozott mozdulatokkal, folyamatosan baszod. Én is egyre közelebb vagyok hozzá. Belekapaszkodok a nyakpántodba, közel hajolok a szádhoz, de nem csókollak meg, egy-egy pillanatra hozzád érnek az ajkaim. Ahogy a lány alattam egyre közeledik a csúcshoz, nyelve is egyre keményebben izgat engem. Fojtott nyögések, a teste hullámzik, ujjai szinte kifehéredve szorítják a csípőmet. Tövig vagy benne, még néhány erőteljes lökés... miközben mindent megteszel, hogy te ne élvezz el... ő robban... ahogy az orgazmusa pillanatában a nyelve még mélyebbre csúszik belém, én is elélvezek... a nyakpántodba kapaszkodva, a füledbe nyögöm az orgazmusomat. Beléd kapaszkodok, miközben te lassan kihúzod a farkad a lányból. Remegsz az izgalomtól, a vágytól. Pihenünk.
- Négykézláb! - egyetlen szó, és engedelmeskedsz. 
- Te pedig feküdj alá és kezdd el szopni - mondom a lánynak, aki lassan összeszedi magát. - De figyelj, hogy még ne élvezzen el!
A lány a hátára fekve alád csúszik. A golyóidat kezdi nyalogatni. A farkadhoz olyan finoman ér csak hozzá, hogy szinte alig érzed. Bár nagyon is tudatában vagy.
A síkosító hidegsége a seggeden egy pillanatra meglep. Az érzés szinte kijózanító. Amikor rájössz, mire készülök, beleborzongsz a meglepetésbe és az izgalomba. Még soha nem csináltam ezt veled más előtt.
A lány közben finoman szopja a farkadat. Nyelvének puha mozdulatai és a seggednek feszülő dildó keménysége éles kontrasztban van egymással. Az érzések kavarognak benned.
- Tudom, hogy vágysz rá! - hallod szinte messziről a hangomat. - És kész is vagy rá. - Egyetlen lassú, ám határozott mozdulattal tolom beléd a dildót. Pontos, nagyon finom mozdulatokkal mélyen dugni kezdelek. A lány tövig a szájába veszi a farkadat. Vég nélkül, hangosan élvezel.
Kimerülten roskadsz le az ágyra. A lány melletted fekszik. Nézlek benneteket. Aztán lassan megsimogatom a lány arcát, majd leveszem a nyakadról a pórázt.
- Gyönyörűek vagytok, és ma nagyon elégedett vagyok veletek. Fürödjetek meg, aztán menjetek aludni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://narratofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr7115327298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása